Légtechnika

Légkondícionáló és Hőszivattyú berendezések telepitésével, szervizelésével foglalkozunk

Gyors Korrekt Szakszerű

Új törvény

Mivel 2020-tól törvény írja elő az újonnan épülő házakban a hővisszanyerős szellőztetés kiépítését ezért ez a szolgáltatást külön ajánljuk az építkezők figyelmébe.
Az új épületeket és a lakóházak felújítását igen magas hő- és hangszigetelési követelmények szerint kell kivitelezni. Ezeket az építményeket a megerősített hővédelem és az igen jó tömítettségű nyílászárók jellemzik, míg a régi házak rosszul szigeteltek és a rések miatt általában "túlszellőztetettek".
A mai modern nyílászárók beépítésével, a korszerű szigetelési rendszerek alkalmazásával elérjük, hogy otthonunk fűtési költsége akár jelentősen is csökkenjen. Új épületekben és felújítások esetén is, ahol nincs vagy nem megfelelő a szellőzés (így a friss levegő sem tud bejutni), szembetűnő problémák keletkeznek:
romlik a belső levegő minősége és az életvitellel együtt járó párafeldúsulás miatt, páralecsapódások keletkeznek a lakás leghidegebb belső felületein.
Gondolt arra, hogyan kerül ki az a sok párás, széndioxiddal, szaganyagokkal szennyezett levegő a lakásból, amely a mindennapi élet során keletkezik?
A problémára kiváló megoldás egy szellőztető rendszer, mellyel friss levegőt páramentesen juttathatunk be az épületbe, huzat nélkül.

Szellőztető rendszer előnye

  • mindig egészséges, friss levegő, por és pollenek nélkül
  • a párát és az elhasznált levegőt elvezeti
  • a házban keletkezett hőenergiát visszanyeri (hővisszanyerés)
  • az épület hőveszteségét csökkenti, ezáltal kisebb teljesítményű fűtést és hűtést kell beépíteni
  • nem szükséges ablakot nyitni (nagy előny pl. zajos környezetben)

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal!